Ботев ПловдивФутбол

Националите подсилиха Ботев

Националните състезатели на “Ботев” се присъединиха към тима четири дни преди шампионатния мач с “Берое”, съобщават от клуба.

Тодор Неделев, Радослав Терзиев, Серкан Юсеин и юношата Иван Кирев се завърнаха в добро здраве в редиците на “жълто-черните” след 10-дневно отсъствие.

Четиримата бяха на разположение за тренировката в сряда следобед, като единствено Терзиев остана да се готви във фитнеса. Причината е, че 22-годишният централен защитник бе на терена през всичките 90 минути при победата на младежите над Румъния ден по-рано, а също така записа цял мач и в другата квалификация, която младите “лъвове” загубиха от Дания.

Неделев, Серкан и Кирев се включиха пълноценно в заниманието. Тримата също участваха в мачовете съответно на представителния, младежкия и юношеския национален отбор, но се появиха на терена като резерви.

Всички в лагера на “Ботев”, с изключение на контузените Фелипе Бризола и Лъчезар Балтанов, се готвят пълноценно за срещата в Стара Загора. От сметките за неделния сблъсък поради наказание отпада и Стенио дос Сантос.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker