бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Наско Сираков отказал оферта на Цветан Василев

Голмайстор №1 в историята на Левски Наско Сираков призна, че е отклонил покана да започне работа в Ботев (Пловдив).

Мотивът му е бил, че не иска да заблуждава собственика на клуба Цветан Василев, че ще постигне бързи резултати. Това е станало след влизането на Ботев в „А“ група.

“Имах над един час разговор с Цветан Василев. Казах му, че не е готов за това, което иска. А аз не съм готов и не бих работил по този начин, защото не съм готов да го лъжа. Ботев тогава нямаше нито тренировъчни терени, нито база… Нямаше нищо, имаше само едни голи амбиции. Може би трябваше да е след една година (б.р. – визира поканата)… Тогава стана базата в Коматево, която е прекрасно съоръжение. Но това ми бяха думите към Цветан – че трябва да е след 1 година, за да мога да го гледам в очите. Не съм от тези хора, които отиват и работят за голяма заплата и заблуждават собственика, че всичко е розово. А де факто няма условия да се случи абсолютно нищо в този момент”, каза Сираков пред ТВ+.

“Аз и Станимир Стоилов бяхме първите, които започнаха да говорят за тези неща у нас. Тогава всички ни се нахвърлиха. В интерес на истината през последните години се промениха доста неща в тази насока – в Стара Загора, в Разград, в Ловеч”, посочи той и разкри, коя е най-удачната формула за провеждане на първенството: “Тази, която бяхме решили с Изпълкома преди две години. Намалихме отборите на 12, а тази година трябваше да останат 10 и да играят по четири пъти – 36 кръга. Преди три-четири месеца обаче се реши друго. По какви причини, не искам да коментирам, но на мен са ми ясни. И така останаха 12 отбора. Типично по български – позамазваме нещата. Тръгваме да правим нещо хубаво, но не го довършваме”.

Сираков допълни, че много хора са желаели той да си тръгне омерзен от Левски и когато това се е случило, са давали банкети.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker