бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияПърва Лига

НАП излезе със съобщение относно ситуацията с Левски

Националната агенция по приходите не е сключвала ново споразумение за разсрочване на дълговете на Левски. В момента няма и действащо такова между двете страни и затова сметките на клуба са запорирани.

От „Герена“ вече обявиха, че 1/3 от приходите им директно отиват в държавната хазна за погасяване на дълговете, които са в размер на около 11.5 милиона лева.
Пред „Капитал“ от НАП обявиха: „Издаденото през 2019 г. разрешение за разсрочване на публичните задължения на клуба не е в сила, тъй като не са изпълнени условията по същото, а именно – формирани са нови задължения и не са весени изцяло дължимите вноски съгласно утвърдения погасителен план.
Към момента ПФК Левски АД няма действащо разрешение за разсрочване/отсрочване на публичните му задължения, издадено по реда на глава 22 от ДОПК. Сметките на ПФК Левски АД са запорирани от НАП, като постъпващите суми се разпределят за погасяване на задължението му.
Проведени са няколко срещи с ръководството на клуба, на които са обсъдени възможностите на дружеството да заплати дълга си. В случай, че ПФК Левски депозира искане за издаване на разрешение за неотложни плащания, ще се разгледа възможността за издаването му с оглед част от наличните и постъпващи парични средства по запорираните му банкови сметки да се оставят на негово временно разпореждане за неотложни плащания във връзка с дейността му, включително и за погасяване в срок на нововъзникващите задължения към НАП“.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker