Локомотив ПловдивФутбол

Напрегната сутрин на Лаута, Бащата изведе “смърфовете” за днешното им занимание

Христо Kолев-Бащата изведе футболистите на Локомотив (Пд) на днешната им възстановителна тренировка след шампионатен мач.

Снощи (17.10) отборът на Локомотив (Пд) загуби от Локо (ГО) с 1:2 в срещата си от десетия кръг на Първа лига.

Минути след двубоя старши треньорът Илиан Илиев обяви желанието си да напусне своя пост и да подаде оставка.

Именно поради тази причина собственикът Христо Крушарски привика рано тази сутрин целия наличен състав на клуба – директори, треньори и футболисти, за да обсъди съвместно с тях плановете си за бъдещето на клуба.

Точно в 8:00ч. всички управленски и спортно-технически лица пристигнаха на ст.”Локомотив” в парк Лаута, видя репортер на TribunaPlovdiv.bg.

В 9:30ч., на основния терен на комплекса, започна възстановителното занимание на тима, което бе водено от досегашния помощник-треньор на Илиан Илиев Христо Колев.

Преди началото на тренирвоката Крушарски събра всички в съблекалнята на тима и сподели вижданията си настоящата ситуация.

Естествено най-задваният въпрос в момента е кой ще бъде новият старши треньор на “смърфовете”.

Изненада или не, във вчерашната напрегната вечер се заговори за варианта кондиционният треньор Михайло Шекеровски, да застане начело на тима. Поради малкото му опит обаче той едва ли ще бъде назначен на този пост.

При Христо Колев ситуацията е малко по-деликатна. Той води отбора в продължение на година и половина по време на сезоните 2013/2014г., 2014/2015г., 2015/2016г., но липсата на Про Лиценз (той има единствено Лиценз “А”) най-вероятно ще му попречи да да заеме поста старши треньор за постоянно.

Припомняме, че при притежанието на Лиценз “А” даден треньор може да води единствено отбор от Втора лига, или по-долно ниво на родния шампионат, или да бъде помощник-треньор в отбор, подвизаващ се в Първа професионална лига.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker