Букмейкърски новини и казино бонусиИзвън БългарияПърва ЛигаТоп

Направи рестарт на футболните прогнози с ProfitTips

Световното приложение за прогнози ProfitTips отново започва работа на пълни обороти!

ProfitTips е революционно приложение, което събира едни от най-добрите типстъри в света. Може да го свалите напълно безплатно на вашия мобилен телефон и да получавате десетки прогнози всеки ден.

Апликацията включва и различни абонаменти като VIP и Combo, които са с най-ниските цени на пазара. Във VIP абонамента, ще получавате по-сигурните мачове за деня, а с Combo план всеки ден ще получавате готов фиш за игра, с минимален коефициент от 3.00.

bet365
ProfitTips има и опция Poll, в която може да сверявате вашето мнение за изхода на двубоите с изключително лесно направени анкети. В тях ще разберете и какво мислят другите потребители на приложението за дадената среща, от която се интересувате.

За ваше удобство, апликацията ще ви изпраща нотификации всеки ден, когато бъдат качени новите прогнози или има ново ексклузивно съдържание на нея.

Свалете безплатно от Google Play или App Store сега, а може да видите повече и на сайта sportprofittips.com или Инстаграм страницата на приложението.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker