бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Мъри: Ще разгоравям със собственика и ще преценим какви мерки ще вземем

Старши треньорът на Ботев Станимир Стоилов заяви, че Ботев е нямал шанс в двубоя срещу Пирин. Стоилов заяви, че ще разговаря със собственика Цветан Василев и ще се вземе решение какво ще се прави оттук нататък.

„Мачът беше доста нервен, допуснахме грешка за гола им, след това изравнихме, но ние не успяхме да вкараме положенията си. Говорихме, че трябва да използваме и най-малката възможност, за да вкарваме“, заяви Мъри след двубоя.

„Имаше желание във футболистите, но не се получи – така както искаме всички“, каза още Стоилов.

„Ще разговаряме със собственика, ще видим какво мисли и той. Нашата позиция ще я кажем след тази среща със собственика,“ заяви Стоилов запитан какви последствия ще последват.

Станимир Стоилов бе запитан и дали не се притеснява за поста си, след поредния неуспешен мач. „По принцип не желая аз да получавам шанс, аз дойдох да направя отбор, школа, отбор, който да играе. Аз не се притеснявам за поста си, собственикът ще реши това“, добави Мъри.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker