БотевФутбол

Мъри Стоилов: Ще се справим, въпреки проблемите

Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов сподели очакванията си от двубоя срещу Черно море. Ето какво заяви той преди отпътуването на „жълто-черните“ за Варна:

 Г-н Стоилов, какво очаквате от гостуването във Варна?

– Очаквам да се получи оспорван двубой между два добри отбора. През този сезон Черно море показва постоянство и се представя стабилно. Силен домакин са, но ние отиваме, за да вземем добър резултат. Това е турнирен сблъсък и срещата във Варна е само първата половина от него. Искам от футболистите да подходят максимално отговорно и мобилизирано, както и да не губят концентрация през целия мач.

– Отново няма да може да разчитате на основни фигури. Доколко ще се отрази отсъствието от състава на Минев, Грънчаров, Галчев, Неделев и Огнянов, а може би и на Анисе?

– За съжаление липсата на основни играчи при нас се превръща в тенденция. От началото на сезона в нито един мач не сме разполагали с всички налични футболисти. На практика във Варна ще ни липсват играчи от всички линии. Въпреки това, Ботев разполага с достатъчно добри футболисти. Вярвам, че всеки, който излезе на терена ще даде максимума от себе си и ще се справи с поставените задачи.

– На какъв резултат от мача във Варна ще бъдете доволен?

– На този, който ще ни помогне да отстраним Черно море. Целта ни е преминаване в следващия етап и ще се стремим да я осъществим.

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg