ЛевскиПърва ЛигаФутбол

Мъри Стоилов бесен заради дълг на Левски?

Станимир Стоилов изригна по незапомнен начин в Разград, след като Левски победи Лудогорец за Купата. Поведение, което въобще не е присъщо за него.

„Мач Телеграф“ твърди, че е разкрил една от основните причини за напрежението на „Герена“, което изкара извън нерви Мъри – проблемът дошъл от разминаване в думите и действията на спонсор на „сините“, който е представен доста солидно в управата на клуба.
Става дума за нищожната сума от около 10 000 долара, която Левски дължи на няколко агенти, които съдействаха за зимната селекция на „сините“. Припомняме, че Станимир Стоилов привлече на „Герена“ страхотни чужденци, които качиха доста класата на тима. Става дума за бразилците Уелтън и Цунами и защитниците – Сундберг и Ван дер Каап. Само за първия от тях Левски плати минимална трансферна сума, която е направо смешна за качествата на нападателя.
Останалите дойдоха като свободни агенти. Както е известно, при 99 процента от футболните трансфери в световен мащаб се дължи комисионна на агента, съдействал за сделката. Когато не се плаща трансферна сума, тази такса е още по-висока и в същото време задължителна.
Станимир Стоилов обаче се разбрал с мениджърите, с които работи, те да направят буквално подарък на Левски, искайки само по около 2 000 евро на сделка. Това е смешна сума, но въпреки това клубът още не е платил на агентите. Така Мъри Стоилов е понесъл солиден удар по реномето си пред мениджърите, които му съдействат за трансферите.
По-лошото е, че лятната селекция на „сините“ е блокирана, защото треньорът на Левски не може да работи с агентите, докато клубът не им е платил смешните за тази дейност пари.
Според източници от „Герена“ ден след мача в Разград Станимир Стоилов ясно е заявил претенциите си към работата в клуба пред шефовете, а историята със споменатите 10 000 долара е била в основата на претенциите му.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg