бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Мъри привика играчите на четири очи

Треньорът на Ботев Станимир Стоилов се е спрял на интересен метод, за да избере стартовия си състав в дербито срещу Лудогорец, пише “Меридиан мач”.

Треньорът е привикал на разговори на четири очи всички свои основни футболисти. Той иска да се увери в състоянието, настроението и желанието за битка на всеки един от играчите. Мъри иска да се увери лично на кого може да разчита във важния мач, след като напоследък някои от играчите, на които бяха дадени шансове, напълно разочароваха с представянето си. Проблем пред спортно-техническия щаб на Ботев е състоянието на контузения Хамза Юнес.

Тунизийският нападател трябва да бъде заменен от опитния Иван Цветков, който най-вероятно ще партнира на Феребори Доре в атака.

От вчера Станимир Стоилов набляга и на тактическите занимания преди мача с Лудогорец. Треньорът има идея как да се противопостави на шампионите, но иска да е сигурен, че футболистите са напълно готови за двубоя.

Отборът на Ботев ще се събере от днес на лагер в Шумен. “Канарчетата” ще направят последна тренировка в съсесдния град, преди да потеглят за мача в Разград.

Меридиан мач

ОЩЕ ОТ БОТЕВ ДНЕС:

Даскалка по български подхвана чужденците в Ботев

Майнц платили 2.8 милиона евро за Неделев

Няма да има двубой Минев – Минев

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker