Левски СофияПърва Лига

Мъри категоричен дали остава в Левски или си тръгва

Треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели впечатленията си след успеха с 4:0 над Витоша Бистрица в контролна среща играна в столицата. Той отговори и на въпроса дали е решил да си тръгне от Левски, каквито твърдения се появиха в медийни публикации.

“Трябва да подобрим динамиката и особено завършващата фаза, защото срещу по-силни отбори ще ни е трудно. Голяма част от младите играчи тренират с първия отбор и имат опит. Възможно е някои от тях да попаднат и в първия тим. Който показва добри качества – да заповяда.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

При младите особеното е, че редуват силни със слаби периоди. Създаването на кадри е трудно, особено в отбор с високи критерии като Левски. Имах идея днес да играем на основния стадион, но теренът и на

tribunasofia

помощното игрище беше добър. Времето беше неприятно за феновете. Надявам се това да са последните издихания на зимата и нещата да се подобрят. При всички положения предпочитам официалните мачове пред контролите. Това са въпроси към хората, които правят програмата. Не може заради осем отбора, които играят за Купата, другите да стоим без работа.
bet365
Това е футболен бизнес, не трябва да има такива паузи от по един месец между мачовете ни. Изчерпах потенциала за тренировки. Официалните мачове носят приходи, престиж и слава на играчите.

Отдавам нещата, които се пишат, на интереса към Левски. Второ – много от нещата се прееекспонират. Ние сме демократична държава и всеки може да говори каквото си иска. Отдавам го и на понякога недотам здравата обстановка и постоянните разговори, които се водят.

Когато има нещо, ще го разберете първо от мен. Никога не съм крил нищо. Относно Кордоба – няма такова нещо. Колкото за завръщане на Георги Миланов – той си има договор”, каза още Мъри.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker