бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV HD: Мъри: Доволен съм от отбора, работим само и единствено за класиране в ЛЕ

Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов остана доволен от играта на “канарчетата” днес срещу Черно море, въпреки, че отборът му не успя да спечели двубоя.

“Имахме добро приемущество, но не успяхме да задържим резултата и да спечелим. Доволен съм от отбора като игра, преса и динамика. Само от резултата не съм доволен. В такива мачове трябва да вкарваш, но и да не допускаш голове. Малко прекаляваме с последния пас, но в такава фаза няма кой да научи нападателите как да играят”, сподели Мъри.

“Трудно е когато противника се затвори. Така трудно можем да вкараме гол в такъв мач. Имахме достатъчно положения, трябваше да спечелим. На този етап все още сме на четвърто място, не знам дали някой ще ни премине. Ако видим, че не можем да се класираме през шампионата за ЛЕ, ще се хвърлим за Купата по здраво. Опитваме да играем и на двата фронта, дано успеем. Нормално е когато има негативни резултати да има не много добро настроение в отбора. Сами обичаме да си правим напрежението. В момента не работим по селекцията, работим само за класиране в Европа”, добави Стоилов.

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. браво Мърльо ! за пореден път ни зарадва ! продължавайте да се борите за ЛЕ по същия начин :*

  2. Мъри научи ги как да си я подават виж ги че отпред сме гола вода,два паса нямаме като хората

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker