Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV: Мъри: Беше време да се върнем на победния път

Старши треньорът на Ботев Станимир Стоилов заяви веднага след края на двубоя, че е доволен от това, че неговият тим най-накрая се завърна на победния път.

“Според мен нашият отбор беше под голямо напрежение, с оглед на негативните резултати напоследък и липсата на публика. Стратегията, която избрахме донякъде сработи. Беше време да се върнем на пътя на победата. Теренът беше в отлично състояние и направихме добър мач. Поздравявам и двата отбора за играта днес”, заяви Стоилов.

“Имахме идея да прекъснем тяхната игра и да използваме нашите възможности пред тяхната врата. Част от футболистите ми не са в оптимална форма. Стратегията, която избрахме да блокираме центъра, успяхме да я осъществим. Можеше да вкараме още, но можеше и да получим. Не искам да се успокояваме. Искам отборът да е амбициран да се върне там, където му е мястото.”

“Двата мача, които загубихме се изиграха на много лош терен. Ще се опитаме да спечелим максимални точки. Когато всички играчи са здрави и в оптимална форма, Ботев ще изглежда много добре и ще показва по добър футбол.”

“Смятам, че нашите футболисти също ги боли когато бъдат. Нормално е да има разговори, когато нещата не вървят. Никога не съм се притеснявал за моя пост. Днес бяхме под изключително напрежение, но успяхме да вкараме два гола”, добави още Стоилов.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker