Ботев ПловдивФутбол

Мъри без четирима на “Тича”

Сериозни кадрови проблеми се струпаха на тавата на треньора на Ботев Станимир Стоилов преди последния двубой от първенството за тази календарна година срещу Черно море.

Мъри няма да може да разчита на отстранения от представителния отбор македонски защитник Бобан Грънчаров, както и на перлата Тодор Неделев, който от петък е в Германия. 20-годишният супер талант от Белозем се запознава с обстановката в бъдещия си клуб Майнц 05, като няма да играе на стадион Тича в понеделник. Двама от основните футболисти на жълто-черните пък са под сериозна въпросителна за битката с Моряците край морето. Става въпрос за левия бек Веселин Минев и холандското острие Ромарио Кортзорг. Националният защитник е с болки в ахилеса, а Лалето се оплака от мускулен проблем и не тренира вчера. Жълто-черните ще отпътуват тази сутрин за Варна, като се очаква и Веселин Минев и Ромарио Кортзорг да отпътуват с отбора, цитира “Фокус” – “7 дни спорт”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker