Локомотив ПловдивТопФутбол

Моуриньо: Очаква ни тежък мач с Локомотив, можеше да имаме и по-лесен съперник

Старши треньорът на Тотнъм Жозе Моуриньо говори преди двубоя с Локомотив (Пловдив). Двата отбора се срещат един срещу друг в четвъртък в мач от Лига Европа.

„Настроението при нас след загубата от Евертън е същото каквото в Пловдив след загубата им от Лудогорец. Мисля, че Локомотив и Тотнъм нямаха късмет при жребия. Локомотив можеше да има по-лесен жребии от Тотнъм, а ние от Тотнъм можехме да имаме по-лесен жребии също.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Само един мач е така, че ще е по-трудно. Когато е един мач може да стане всичко. Не сме в лесна позиция и двата отбора. При два мача ситуацията щеше да е различна, но сега всичко ще се реши в Пловдив утре вечер. Това ще е труден мач. Трябва да подходим с респект към Пловдив, защото те го заслужават. Те знаят, че нещата са черно-бели, няма други опции. Или губиш и си аут или печелиш.

Влизаме с настроение, че ще бъдем в следващия кръг, защото моя отбор ще направи всичко, за да победи, а защо не и да спечели турнира.

Впечатлен съм от отбора, не като индивидуалности. Познавам ги и като играчи, но вече съм подготвил моя отбор срещу какво ще се изпраят утре.

В по-добра физическа активност са, имат финал за Купата, имат Суперкупа, а сега и мачове срещу шампиона. В по-добра ситуация са, но ние сме по-добрият отбор и мисля, че ще победим. Пак повтарям, един мач е, гостуване, но той е много важен за нас

Осем футболисти ще останат в Англия. Хари Кейн? Той ще играе утре”.”, сподели Специалния.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker