Извън БългарияФутбол

Моуриньо бесен – хока работници и конфискува лопати в Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо дотук се наслаждава на почти безоблачен престой начело на английския гранд.

Според вестник „Сън“ обаче португалецът е имал стълкновение с работници, които са изпълнявали задълженията си в клубната база.

Таблоидът твърди, че ситуацията се разиграла в тренировъчния център, където в момента тече усилена смяна на тревните покрития. Това, което разярило Моуриньо, бил фактът, че големият брой работници не само засилвал всеобщата бъркотия, но също така използвал тренировъчните конуси и флагчетата, за да маркират местата, където работят.

След поредният такъв случай нервите на Моу не издържали и той заканително тръгнал към част от работниците, като им наредил да спрат да му пипат нещата. „Ако вие взимате моите неща, тогава аз ще взимам вашите“, възкликнал Специалния и грабнал една от лопатите.

Поведението на треньора не е било прието добре от фирмата, която е наета да освежи терените. Не е изключено да има разговори между предприятието и Юнайтед по този повод.

gong.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker