Ботев ПловдивФутбол

Момчил Цветанов: И аз и Ботев можем повече

Нападателят на Ботев Момчил Цветанов призна пред sportonline.bg, че той и тимът му могат да покажат по-добра играя в първенството на А група. Според него няколко загубени мача в последните минути са коствали на тима по-добро класиране в А група след първата половина от редовния сезон.

„Канарчетата” са 6-о място в класирането, но само на точка пред 7-ия Локо Сф. Самият Цветанов пропусна последния мач срещу ЦСКА заради мускулно разтежение, но се очаква бъде готов за срещата с Локо Сф след подновяването на шампионата.

„Още тренирам индивидуално, но вече се чувствам добре, заяви Цветанов. – В петък сигурно ще играя за дублиращия отбор. – Иначе и аз, и Ботев можем повече. Заслужено сме в първата шестица, но можехме да сме по-напред. От мен се иска доста повече, но така се получи, че късно се присъединих към тима и закъснях с подготовката.”

sportonline.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker