Ботев ПловдивЗа ИсториятаФутбол

Много, много грозно – меле между феновете на Ботев и Левски

Два сериозни инцидента е имало преди финалната среща в турнира за Купата на България между пловдивските грандове Ботев и Локомотив, съобщиха от полицията.

След финала пък стана ясно, че има общо 40 арестувани.

Първият инцидент се е случил в района на ул. “Екзарх Йосиф” 51. Трима фенове на Ботев са пресрещнати от запалянковци на Левски. Следва размяна на остри реплики и бой. Полицията обаче реагира бързо и арестува замесените.

При друг инцидент около стадион “Васил Левски” двама фенове на Ботев са пребили 85-годишен човек, след което влезли на стадиона, за да гледат двубоя. Именно там са фиксирани от камери и разпознати след сравнение със снимки от камери на мястото на престъплението.

“Двама фенове на Ботев са нанесли удари на възрастен човек. Задържани са и ще се пледира за средна телесна повреда. Те са в първо районно. Пребили са възрастен човек, набор 34. Това е недопустимо. Фиксирахме ги още на полувремето.

Други лица са задържани с опасни предмети и пиротехника”, коментираха от полицията.

СНИМКИ: ЛОКОМОТИВ ПД ЗА ВЕЧНОСТТА! КУПАТА ЖИВЕЕ В ЧЕРНО-БЯЛО ЦАРСТВО

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker