НационалиТопФутбол

Михайлов: С какво ще помогне на България моята оставка? Имам още две години мандат

Президентът на БФС Борислав Михайлов коментира създалата се ситуация с вече проваления мач между България и Унгария на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Той даде своето становище в интервю за „БНТ“.

profittips-the best football tips

“Имахме писмо от СДВР, че се очакват протести. Няма нищо общо това дали ме е страх, или не ме е страх. Аз съм бил вратар цял живот и след това президент на БФС. Това са ветровити места. УЕФА е организатор на мачовете. Някой си мисли, че аз съм много велик и голям, но аз не мога да местя мачовете. УЕФА даде мачът да се играе в Пловдив. Унгарската федерация също беше съгласна. Имаме договор с предишния кмет да използваме стадиона. Надявам се и сега да имаме добри отношение със сегашния кмет. Плащахме някакъв нисък наем.
Явно някои търсят възможности да вземат властта с БФС. Когато има Конгрес, тогава има възможност. Скоро минаха кметски избори в България. Причината да стигнем до това напрежение, са бивши и в момента безработни футболисти.

Хронологията с УЕФА са три писма, които сме представили на спортната общественост. Нищо не сме провокирали в УЕФА”

profittips-the best football tips

“Когато хората не са доволни от резултатите на собствените си отбори, те търсят проблема на друго място. Трябва първо да се огледат в собствените си клубове. Иначе човек винаги може да се мисли за оставка, но с какво би помогнала тя три дни преди мача.

Имам още две години мандат – може да го изкарам или да не успея. Може през следващата година да направя Конгрес и всички да се успокоят тогава. Към момента най-мъдрото решение е на хората, които трябва да определят дали да има мач”.

“Протести може да има в Пловдив, може да има и в Разград. УЕФА измести мача в Пловдив и без публика. Това показва колко сериозно са взели становището на СДВР. Политически натиск не съм имал, но съм имал натиск от подобни индивиди, свързани с фенове. Дори и полицията не успя да се справи срещу Англия. Аз затова си подадох оставката”, завърши Борислав Михайлов.

🍊Ексклузивна игра Hot Deco Branded Game Inbet от Amusnet🍊

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker