Ботев ПловдивФутбол

Митов: Обиждаха ме и ме наричаха говедо, ако знаех, че е така, нямаше да дойда до Пловдив

Изкаралият само два часа като треньор на Ботев (Пд) Николай Митов разказа какво са говорили на него и Мариян Христов феновете на Ботев по време на вчерашния екшън в Коматево.

“Водех първата си тренировка с Ботев, когато около 30 човека нахлуха на терена и обградиха мен и Мариян Христов. Започнаха да ни обиждат. Наричаха ни говеда и ни заплашваха. Това си беше постановка. Няма как да работя при такива условия. Тръгвам си”, заяви специалистът, цитиран от “Меридиан мач”.

“Опитах да говоря с феновете на Ботев още на пресконференцията, на която бях представен. Извикаха ме, срещнах се с тях, но каквото и да бях направил, нямаше да има промяна в отношението. Доколкото разбрах преди да дойда, напрежението с феновете беше потушено. Ако знаех, че ситуацията е такава, въобще нямаше да идвам в Пловдив”, каза още Николай Митов.

Подобни

Един Коментар

  1. А ти не си ли говедо?И чакаше с питка и розова вода ли да те посрещнат?Ние сме Левски,Левски сме ние,няма как да загубим титлата,Левски,Левски сме ние.

    ИДИОТ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker