бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Митко Илиев: Локомотив е повече от клуб! Новата “Бесика” е много хубава, нямам търпение да се напълни с фенове

Звездата на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев даде изключително интересно интервю в предаването “Домът на футбола”, в което полузащитникът на “смърфовете” говори по изключително любопитни теми свързани с клуба.

Капитанът на Локомотив очаква с нетърпение обновената трибуна “Бесика” на стадиона да се напълни с фенове.

„Всички чакаме с нетърпение новата трибуна. Стана много хубава. Това само ще ни даде нов импулс. Нямам търпение да се изпълни тази трибуна“, сподели Димитър Илиев.

Димитър Илиев е оптимист за бъдещето на „черно-белите“.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„След тези два-три запомнящи се сезони с трофеи, бях убеден, че няма да продължи тази възходяща линия безкрайно. Беше ясно, че ще има трусове. Има много фактори, най-вече на слабия старт, който беше повлиян от мачовете в Европа, закъснялата селекция. Не бяха привлечени подходящи футболисти, като се вземе и малшансът в плейофите, не стигнахме до този плейоф за Европа, бях сигурен, че ще тръгнем напред и по малко отново напипваме ритъма, треньорът вече работи доста време, взеха се нужните футболисти. Но доколко ще сме постоянни, доколко ще успеем да задържим тази добра игра, зависи единствено от нас“, добави още нападателят.

Димитър Илиев е убеден, че Локомотив Пд ще бъде фактор в първенството.

„Няма фен, който да е доволен винаги от това, което правиш. Но ние не можем да се оплачем от тази гледна точка. Феновете винаги са зад нас, в най-трудните моменти. Те ме карат да се чувствам горд. Хората ни обичат. Затова Локомотив е повече от клуб, имаме връзка, която нямат други клубове.“

„Имаме много футболисти, които могат да решават мачове. Бях в голова суша, но за мен не е проблем да нямам гол, стига отборът да побеждава.“

Колко по-различен е футболът след 30-те години?

„Никога не съм се славел с кой знае каква скорост. Не се чувствам по-зле чисто физически, с времето когато бях на 25 години. Да чукам на дърво, благодаря на бога, че не съм имал тежки контузии. След мачове се възстановявам не по-зле от преди 10 години. Разбира се, че с напредването на възрастта и в дадени моменти, аз съм си говорил с Жоро Илиев, когато играчът има визията и погледът върху играта, може да покрие някои недостатъци с опит и качествата, които има. Започнах да се наслаждавам на кариерата си, след като се върнах в Локомотив. Гледам да се наслаждавам на всеки мач и всяка тренировка“, сподели още Димитър Илиев, който е на 34 години.

Капитанът на „смърфовете“ смята, че националният тим на България има реални шансове за класиране на Евро 2024.

bet365
„Много хора бяха скептични към избора на Кръстаич, дори аз бях изненадан от някои повиквателни, но виждаме, че резултатите го показват, че е е бил прав. Изораха терена в Македония. Бранеха честта на България. Тези два мача показват, че човекът знае какво прави. Колкото до групата за квалификациите Евро 2024, мисля, че имаме шансове, и програмата не е лоша, но е много важно как ще започне отборът. Важно е тези момчета да съберат самочувствие и да си повярват“, добави още Димитър Илиев.

„Не смятам, че има вероятност да играя за България, открояват се имена, които, колкото и да се подмладява отборът, може би е добре Ивайло Чочев да е там. Има няколко футболисти, които са над тази ниска средна възраст, но това е в ръцете на щаба. Ние можем само като фенове и неутрални зрители да стискаме палци нещата да се получат и отборът да отлепи от дъното. Тези два мача ме карат да бъда оптимист“, добави играчът на Локо Пд.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker