бетано най-добър сайт за слот игри
НационалиТопФутбол

Митко Илиев: Има промяна, гледам с оптимизъм към бъдещето

Третият капитан на националния отбор на България Димитър Илиев коментира победата на “трикольорите” над Литва, която бе първа за тима от 16 поредни официални мача.

„Напълно заслужена победа. Въпреки че голът падна трудно и късно, имахме достатъчно положения. Фактът, че нямахме победа толкова време, обединява отбора. Ако беше паднал гол по-рано, щеше по-ясно да се покаже, че сме много по-добър отбор от Литва. Заслужено, сладко.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ясно е, че има още много какво да се желае, но за първи път от доста време приключваме този квалификационен цикъл от два мача с усмивки. Тази искрица оптимизъм и надежда вече е налице. Има промяна. Гледам с оптимизъм към бъдещето.
Няма значение колко ситуации си създал, ако не вкараш. Не дай Боже да ти вкарат, всичко се обезсмисля. Имахме поне 3-4 100-процентови ситуации. След гола създавахме с по-голяма лекота положения. Ако беше паднал по-рано, щяхме да победим с повече. Радвам се, че най-накрая победихме. Надявам се да победим и Грузия и да напомпаме самочувствие. Така жадуваната промяна и стъпка напред ще е налице в близките месеци и години.
Не сме направили кой знае какво, че да летим в облаците. Точката срещу европейския шампион е ценна и историческа, но щеше да се обезсмисли, ако днес не бяхме победили. Има предпоставки да увеличим точковия си актив и да натрупаме самочувствие“, коментира Илиев.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker