бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Митко Илиев: Изписаха се много тъпотии по мой адрес, 30 души ми се обадиха да ме питат дали съм добре

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев сподели пред TribunaPlovdiv.bg, че в последните дни са се изписали страшно много глупости по негов адрес. Футболист №1 на България сподели и впечатлението си от равенството срещу Арда.

“Докато теренът позволяваше да се играе някакъв футбол, бяхме по-добрият отбор. Изпуснахме една-две ситуации, с които можеше да си улесним мача. През второто полувреме беше повече битка, но Караджов направи феноменални спасявания. Те имаха едно положение и можеше да стане по-зле. Сигурен съм, че в следващите мачове ще започнем да си вкарваме положенията и ще си спечелим мачовете.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Съжаляваме! Създадохме повече положения от Арда и до последно атакувахме. Мисля, че до голяма степен малшансът ни попречи да спечелим мача. Мисля, че всеки даде максимума предвид тежкия терен.

С оглед на това, че три дена не е спряло да вали съм доволен от терена, особенно през първото полувреме. През второто на места се получаваха локви и стана много трудно. С оглед на тежкото време мисля, че теренът беше добре.

Трябва да спечелим срещу Пирин. Вкъщи не играем толкова лошо. В доста напреднала фаза е първенството и трябва да започнем да печелим, защото изоставаме. Физически съм изморен. Хубавото е, че има четири дни до мача, след което цикълът става сгъстен. Психически съм окей. Изписаха се много тъпотии по мой адрес”.
“Аз не знам откъде излезе тази новина, че съм депресиран. Някои журналисти трябва да се запитат имат ли място в тази гилдия. Трябва да проверят, че това е много сериозна дума и много сериозна болест. С една изпусната дузпа няма никакъв шанс да се депресирам. Сигурно 30 души ми се обадиха да ме питат дали съм окей. Едва ли не ще си посегна на живота, защото съм изпуснал от 20 дузпи – една. Това е неуважително и срамно.
bet365
Новината не знам откъде излезе и се преписа от всички сайтове. Уважаващ себе си журналист трябва да провери това, което пише, защото може да навреди на хора с лабилна психика. Това искам да кажа на този писател, който си го съчини в болния мозък”.

Всеки ден между 40 и 100 FREE SPINS в Palmsbet – ти избираш колко да вземеш

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker