Извън БългарияПловдивчаниФутбол

Митко Джоров започва работа в академията на ЦСКА

Митко Джоров ще бъде назначен за главен методист в академията на ЦСКА, съобщава Тема спорт.

Бившият директор на детско-юношеската школа на Локомотив (Пд) ще започне работа тази седмица, като вече има договорка с клуба.

Основната задача пред Митко Джоров е да изготвя програми за тренировъчния процес, да прави анализи на мачовете и да помага на специалистите.

Пловдивският специалист има солидна визитка и е считан за един от добрите специалисти в областта на детско-юношеския футбол у нас. Той работи с подрастващи вече 20 години. В последните два сезона Джоров бе шеф на школите на Берое и Локомотив Пловдив.

Митко Джоров е роден на 11 февруари 1968 година в Пловдив. Като играч носи екипа на местния Спартак, а още през 1994 година завършва специалност “Треньор по футбол” в Националната спортна академия.

Дълги години работи в школата на Ботев Пловдив, а от 2005-та до 2012 година е треньор в школата на Спартак Пловдив. След това поема първия отбор на Видима-Раковски през сезон 2012/13. Треньор е и на Евроколеж (Пловдив). Сред отличията му при подрастващите са две купи на БФС със Спартак Пловдив.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker