бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияПърва Лига

Мило Борисов на официално посещение в централата на LaLiga в Мадрид

Мило Борисов, мажоритарен акционер в публичната компания Телематик Интерактив България АД, работеща под бранда Palms Bet и спонсор на ПФК „Левски“, бе на официална тридневна визита в централата на LaLiga в Мадрид. Организацията, в която членуват професионалните футболни клубове в Испания и Телематик Интерактив България АД са официални партньори от август 2022 година.

В първия ден от посещението си Мило Борисов усети атмосферата на стадион „Сивитас Метрополитано“ в компанията на изпълнителния директор на LaLiga – Оскар Майо, с когото изгледа от трибуните победата на Атлетико (Мадрид) с 3:0 над Валядолид.

На следващия ден бе посетен и митичния „Сантяго Бернабеу“, както и музея на Реал Мадрид на стадиона. „Храмът“ на клуба в момента преминава през етап на реконструкция, след която ще се превърне в едно от най-модерните спортни съоръжение в Европа.

На финала г-н Борисов се запозна отблизо с работата и структурата на LaLiga в тяхната централа в Мадрид. Бяха презентирани възможности за сътрудничество и обмяна на опит в сферата на дигитализацията на клубовете и обучения на кадри от България в LaLiga Business school.

По този повод фондацията на Мило Борисов и неговата сестра, с която са и бизнес партньори, Роси МакКий – СПОРТ В БЪЛГАРИЯ, планира да организира семинар и конференция, съвместно с LaLiga през март в София. Фондацията е създадена с цел да подпомогне развитието на професионалния спорт у нас, чрез подкрепа на отделни клубове и състезатели.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker