Левски СофияПърва Лига

Мило Борисов и Наско Сираков с важна среща, обсъдиха варианти за бъдещето на Левски

Мило Борисов, краен собственик на мажоритарния акционер на генералния спонсор на ПФК „Левски“ Palms Bet и мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков обсъдиха различни варианти за бъдещото развитие на клуба.

По време на срещата бяха поставени за разглеждане няколко възможности, между които не фигурира даването на заем на ПФК „Левски“ от страна на генералния спонсор, с който да се покрият задълженията към Националната агенция по приходите.

Още с встъпването си в управлението преди година генералният спонсор предложи дългосрочна стратегия за развитие на ПФК „Левски“.

В края на ноември генералният спонсор внесе в Надзорния съвет на клуба предложение за емитиране на допълнителен пакет акции, с които да се финансира „Левски“ за изплащане на задължения към НАП. Това би дало възможност в кратки срокове да започне обслужване на стари, просрочени задължения към приходната агенция.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker