бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Милен Гамаков: Мачът с ЦСКА беше изцяло феърплей, в Ботев всичко е наред заплатите са ни изплатени

“Мачът с ЦСКА беше изцяло феърплей”, това заяви полузащитникът на Ботев Пловдив Милен Гамаков, който получи наградата за футболист на 22 кръг. Той изпревари Лъчезар Балтанов и Владимир Гаджев за приза.

“Вчера, като видях новините, не ми стана приятно от това, което прочетох, но мача с ЦСКА беше изцяло феърплей. Това, което се говори не е хубаво. Имахме два дена почивка и сега предстои да ни дадат новите цели. Аз се надявам на по-голямо класиране и да сме в призовата тройка. Показахме на цяла България, че играем добър футбол и с късмет, и повече увереност можем да постигнем топ 3. През лятото дойдохме много нови момчета с воля, хъс и които си вярваме. Стиснахме зъби и успяхме,” заяви той.

“В Ботев всичко е наред. Изплатени са всички заплати. Не е имало проблем и не смятам, че ще има. Според мен всички мачове от плейофите ще са трудни. Събрани са най-силните отбори и всеки мач ще е много интересен”, каза Гамаков. За евентуална повиквателна в националния тим той коментира: “Не съм разговарял с Петев, но само той може да реши дали ще ме повика или не. Очаквам добра игра срещу Италия и да спечелим точки”.

Вижте видео от награждаването на Гамаков от сайта sportal.bg:

Източник и видео: sportal.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker