Ботев ПловдивТопФутбол

Местят финала за Купата на България на “Колежа”, заради мижав интерес към двубоя

Професионалната футболна лига вече работи по вариант да смени мястото на провеждане на финала за Купата на България, на който се класираха Лудогорец и ЦСКА 1948. По наредба сблъсъка за трофея трябва да се проведе на 24 май, сряда, на „Васил Левски“.

Арената обаче най-вероятно ще е друга. Причината е, че ще се запълни много малък процент от капацитета на 42-хилядното съоръжение. Наред с това наема на националния стадион е висок.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

До момента са били обсъждани няколко варианта. Сред тях са новооткрития „Христо Ботев“ в Пловдив, както и „Ивайло“ във Велико Търново. На втория бе монтиран ВАР тази пролет – на него Левски прие Черно море.

tribunasofia

От ПФЛ тепърва ще умуват и за цените на билетите. Очаква се те да бъдат напълно поносими.

През миналата кампания от Лигата извадиха късмет, защото финалът между Левски и ЦСКА, който бе спечелен от сините, предизвика огромен интерес. И съответно генерира много добри приходи. През този сезон обаче нещата са коренно различни. И няма да е никаква изненада, ако се стигне и до антирекорд по посещаемост на битка за трофея.

Очаква се в началото на следващата седмица от ПФЛ да обявят къде ще се играе финала, както и в колко часа ще започне той. Преди това промените трябва да бъдат одобрени и от БФС, защото в наредбата изрично е посочено, че сблъсъкът е на националния стадион „Васил Левски“.

“Тема спорт”

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker