Ботев ПловдивФутбол

Мениджърът на Петев: Той има действащ договор с АЕЛ

Венци Митов, който е мениджър на Ивайло Петев, говори пред Livesport.bg за бъдещето на своя клиент. В него той отрече, че Петев ще става треньор на Ботев или Габала.

“Категорично заявявам, че Ивайло Петев има действащ договор за още една година с АЕЛ”, започна Митов.

“Днес цял ден чета, че е подписал с Габала, сменял Мъри в Ботев и кавко ли още не. Искам чрез вашата медия да разясня ситуацията около него. Петев, както знаете, направи фурор в Кипър. Неговият договор автоматично се удължи с още една година. Най-логично е след тези успехи да бъде проявен интерес кънм него”.

“Освен Габала още много други се интересуват от Ивайло. Той към този момент е треньор на АЕЛ и даже преди малко разговарях с президента на кипърския клуб относно селекцията и лятната подготовка. Поддържам и непрекъсната телефонна връзка с Петев относно футболистите, които могат да бъдат привлчени в АЕЛ”.

“Накрая искам категорично да заявя, че от Ботев Пловдив никой не с е свързал, както с мен, така и с Ивайло”, заяви още Митов.

Livesport.bg

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker