Новини

Мениджърът на Езе хвърли яснота около спекулациите за Левски и ЦСКА – София

0 коментара 📁 Локомотив, Футбол 🕔22.ноември 2019
Мениджърът на Езе хвърли яснота около спекулациите за Левски и ЦСКА – София

„Спекулации са всичко, което се публикува за Стивън Езе“, обяви мениджърът на играча.

След поредицата коментари и предположения около бъдещето на защитника на Локо (Пд) единственият футболен всекидневник се свърза с агента, който е доктор на науките и живее в Шотландия. Д-р Ожоре Ока бе категоричен, че това къде ще продължи да играе неговият клиент ще стане ясно след 15 декември.

“Изненадвам се,че успяхте да се свържете с мен. Очевидно имате достатъчно влияние и контакти. Информациите, че Стивън Езе ще ходи в ЦСКА са абсолютни спекулации. До момента не сме водили преговори с нито един клуб. Решението ни бе Стивън да мисли само за футбол и за представянето си на терена и да е концентриран върху това да помага на Локомотив (Пловдив). Това е най-важното.

“След като приключат мачовете на 15 декември, ще седнем и ще обсъдим възможностите. Нормално е първо да говорим с ръководството на настоящия му отбор. Към днешна дата обаче мога да ви кажа само, че не съм се свързвал с нито един клуб, както в България, така и в други първенства. Ще повторя, че най-важното е Стивън Езе да се представя на ниво и да разкрива потенциала, който има“, коментира д-р Ожоре Ока.

Сподели тази статия с приятели

Няма коментари

Съжаляваме, но няма коментари още!

В момента няма коментари за тази статия, но ти може да си първия, който ще напише мнението си.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *