бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Мениджърът на Езе хвърли яснота около спекулациите за Левски и ЦСКА – София

„Спекулации са всичко, което се публикува за Стивън Езе“, обяви мениджърът на играча.

След поредицата коментари и предположения около бъдещето на защитника на Локо (Пд) единственият футболен всекидневник се свърза с агента, който е доктор на науките и живее в Шотландия. Д-р Ожоре Ока бе категоричен, че това къде ще продължи да играе неговият клиент ще стане ясно след 15 декември.

“Изненадвам се,че успяхте да се свържете с мен. Очевидно имате достатъчно влияние и контакти. Информациите, че Стивън Езе ще ходи в ЦСКА са абсолютни спекулации. До момента не сме водили преговори с нито един клуб. Решението ни бе Стивън да мисли само за футбол и за представянето си на терена и да е концентриран върху това да помага на Локомотив (Пловдив). Това е най-важното.

“След като приключат мачовете на 15 декември, ще седнем и ще обсъдим възможностите. Нормално е първо да говорим с ръководството на настоящия му отбор. Към днешна дата обаче мога да ви кажа само, че не съм се свързвал с нито един клуб, както в България, така и в други първенства. Ще повторя, че най-важното е Стивън Езе да се представя на ниво и да разкрива потенциала, който има“, коментира д-р Ожоре Ока.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker