Извън БългарияЛокомотив ПловдивНационалиФутбол

Мартин Райнов: Ако мога, ще помогна на отбора

Мартин Райнов, който се справя по много добър начин с екипа на Локомотив през настоящия сезон, представи днес един от новите екипи, с които Националният отбор на България ще играе в Световните квалификации.

Футболистът позира с екипировката заедно със Симеон Славчев, Михаил Александров и Божидар Митрев, а самите екипи са създадени в памет на загиналите българи в Априлското въстание преди 140 години.

Ето какво каза Райнов:

“Франция и Швеция са доста силни съперници. Според мен няма притеснение на терена. В състава има момчета, които играят в чужбина и в добри отбори. Сигурен съм, че треньорът ще направи добър разбор как да играем. Нищо не се знае, футбол е все пак.

Шефовете в българския футбол решават кой да е треньор и кой не. Аз съм футболист и гледам да си върша работата на терена. Ако мога, ще помогна на отбора”, каза халфът на Локомотив Пловдив.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker