бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Мартин Камбуров: Срещу Левски сме на поправителен и ще го вземем

През годините Мартин Камбуров се превърна в истинско страшилище за Левски. Нападателят почти не пропуска мач, в който да се разпише във вратата на “сините” – има 9 гола в мрежата им в “А” група. 33-годишният футболист е лидер в голмайсторската листа през кампанията с 18 попадения. „Тема Спорт” говори с Камбуров преди поредния сблъсък с тима от „Герена”. Двубоят на “Лаута” е от 18:00 часа днес.

– Мартине, отмина ли вече горчилката от мача с Ботев?
– Донякъде забравихме този двубой. Със сигурност още ни е яд, че загубихме толкова нещастно в последните минути. Мачът беше наш, спечелен, но го изпуснахме. Все пак се случват и такива неща. Имахме време през седмицата да преживеем тази загуба и да се подготвим. Някои като мен, които сме с леки травми, работиха по различна програма. Надявам се сега срещу Левски да се види възможно най-доброто от нас. Разчитаме изключително много на феновете, за да победим. Но имаме и футболните аргументи да го сторим. Трябва да се възползваме от ситуацията и да спечелим.

– До момента на „Лаута” нито един софийски отбор не успя да ви вземе точки. Левски би през седмицата Ботев. Ще може ли да спрете и тях?
– Надяваме се да успеем. Не искам да коментирам играта на Левски и дали се подобряват. Имат ръководство, и то може да го каже най-добре. Надявам се да зарадваме публиката с голям успех. Мисля, че сме способни да го направим. Ще подходим към “Левски” с нужния респект и уважение, но в никакъв случай няма да им позволим да им е лесно. Ще се борим и ще гоним победата. Аз лично се чувствам много добре в мачовете срещу “Левски”. Върви ми и вкарвам. Дано и сега бъде така. Утре (б.а. – днес) ще се постарая да продължа серията си голове срещу тях. Ако зависеше от мен, щях да бележа в абсолютно всеки мач (смее се). Яд ме е, че не вкарвам толкова често и на Ботев. Мисля, че просто срещу тях нямам късмет. Бих заменил някой от головете си за по-силно представяне в дербито, но такъв е животът.

– Левски има далеч по-големи финансови възможности от Локо (Пд), но в крайна сметка е само с 2 точки пред вас, но с мач повече…
– Всички клубове в горната половина на таблицата разполагат с по-големи финансови възможности от нас. Бях малко афектиран след мача с “Ботев”, когато казах, че ние играем само за кеф. Но до голяма степен думите ми са правилни. В Левски дадоха пари за трансфери, а ние не. Въпреки това ги превъзхождаме и бяхме по-напред. Това говори, че отборът работи правилно и всички момчета дават максимума от възможностите си. Трябва да сме благодарни и на феновете, които са винаги зад нас и това ни помага да показваме силни игри. Но като организация и финанси отстъпваме много на останалите.

– Какви са целите оттук нататък за Локомотив?
– В плейофите нещата стоят малко по-различно отколкото в редовния сезон. Ще се опитаме да объркаме сметките на абсолютно всички и да се превърнем в препъникамък за гонещите класиране в Европа. Дай Боже на края на сезона да сме възможно най-напред. Ако трябва да бъда честен, не мисля, че освен Лудогорец и донякъде Литекс останалите ни превъзхождат с нещо. Трябва просто да подобрим формата си и да напипаме верния ритъм. Напоследък имахме малко проблеми и не успяхме да спечелим няколко мача. В никакъв случай обаче не сме обезверени. Напротив, ще направим всичко възможно да се реваншираме на феновете за загубата от “Ботев” и тази от Славия. Мисля, че още срещу Левски ще се види колко сме мотивирани. Надявам се да имаме и късмет, а не след силен мач отново глупави грешки в последните минути да ни провалят както срещу Ботев. Ще се постараем да вземем поправителен.

– Постигна ли договорка с ЦСКА за изплащането на сумите, които ти дължат?
– Не съм от хората, които ще правят проблеми на клуба при взимането на лиценз. Направих компромис заради Стойчо Младенов и хората в ръководството. Разбрали сме се с ЦСКА за парите, които ми дължат. Оттук нататък няма друго какво да се коментира по този въпрос. Но трябва да се знае, че няма да правя спънки.

Още за Локомотив от днес:

Локомотив (Пловдив) излиза срещу Левски, за да прекъсне серия от три мача без успех 

Левски отмъква звезда на Локомотив? 

Ново в TribunaPlovdiv.bg: Вижте вероятните стартовите състави на Локо и Левски

  Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker