бетано най-добър сайт за слот игри
МарицаФутбол

Марица с важна победа срещу Спортист Голям Чардак

“Марица” постигна важна победа в първенството на “А” ОФГ. В среща от 9 кръг “жълто-сините” се наложиха с 2:0 над временния водач в класирането “Спортист” (Голям Чардак). Срещата започна равностойно, но постепенно пловдивчани наложиха надмощие.

Момчетата на Васко Кръстев пресираха гостите, стояха по-добре физически и играха с хъс. Още в началните минути на срещата съдийската тройка отмени гол за “Марица” поради засада.Положението обаче бе доста спорно и решението им накара публиката да ги освирква. Иван Влашев ознаменува добрата си игра и откри резултата в 25-та минута, а десетина минути по-късно Атанас Атанасов удвои с красив гол с глава. Гостите останаха с десет души на терена след втори жълт картон на техен състезател.

Второто полувреме беше наситено с още повече нерви, а причината за това бе слабото съдийство. В средата на полувремето и “Марица” остана с човек по-малко след втори жълт картон на Лъчезар Якълиев. До края на срещата имаше много борба в центъра на терена, “жълто-сините” не успяха да реализират нов гол, а силите на гостите привършиха и те се отчетоха с един удар от далечно разстояние, който не затрудни капитана на отбора Димитър Георгиев и той запази вратата си суха. Така “Марица” нанесе първа загуба в първенството на гостите от Голям Чардак, но те запазват лидерската си позиция с 22 точки. “Жълто-сините” събраха 17 точки, а целта им до края на полусезона остава да стопят разликата с водача в класирането, което ще е трудно с оглед нелеката програма на пловдивчани.

В следващия 10 кръг, на маричани им предстои тежко гостуване в Кричим на едноимения тим, който снощи победи “Вихър” (Строево) като гост с 0:1 с гол в 92-та минута. Мачът между ФК “Кричим” и “Марица” е в неделя, 27 октомври, от 14:30 часа.

“Марица” (Пловдив) – “Спортист” (Голям Чардак) 2:0

Голмайстори: 1:0 Иван Влашев 25 мин. 2:0 Атанас Атанасов 35 мин.

Източник и снимка: Фейсбук страницата на “Марица” Пловдив

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker