бетано най-добър сайт за слот игри
ВолейболМарица - жени

Марица с бърза победа срещу Сливен

Женският отбор на Марица (Пловдив) постигна 14-та победа от началото на сезона, след като в мач от 17-ти кръг на първенството се наложи с 3:0 (25:16 , 25:15 , 25:21) като гост на Сливен (Сливен).

Така пловдивчанки събраха актив от 41 точки, като изостават на четири зад лидера Левски (София), който обаче е и с мач по-малко. Тимът на Сливен остава последен с една победа и 3 точки до сега.

Въпреки разликата в класите между двата състава треньорът на пловдивчанки Иван Петков започна с титулярния състав, от който отсъстваше единствено Таня Събкова.

След бързия успех в първата част, във втория гейм Петков започна да прави смени, като и другите момичета на Марица получиха шанс за изява. Представителките на домакините оказаха най-голяма съпротива в третата част, но въпреки това не успяха да затруднят гостенките, които взеха чиста победа за 70 минути игра.

bgvolleyball.com

reklamaposledenХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker