бетано най-добър сайт за слот игри
МарицаФутбол

Марица стяга силна селекция за завръщане във “В” група

Трима опитни футболисти започнаха тренировки с отбора на „Марица“. Това са юношите на клуба халфът Васил Стефанов и десният бек Георги Неделчев, както и нападателят Иван Площаков съобщиха от фейсбук страницата на Марица за TribunaPlovdiv.bg.

Кариерата и на тримата е свързана с клуба от Кършияка. Все още не е напълно ясно дали тримата със сигурност ще играят за „Марица“ през пролетния полусезон, но се очаква скоро нещата около тях да се изяснят.

Васил Стефанов смени няколко отбора, след като напусна родния клуб. Той игра в Спартак Пловдив, Несебър, Раковски, а за последно се подвизаваше в Оборище Панагюрище.

Георги Неделчев премина след Марица в Локомотив Пловдив, Спартак Пловдив и Гигант Съединение.

Иван Площаков пък стигна до ЦСКА, а след “армейците” игра в Родопа, Марица, Спартак Пловдив, италианския Киети, Ботев, Раковски и Оборище Панагюрище. За последно Пльоко беше на проби в Дунав, но не беше одобрен.

Марица привлече вратарят Боян Янкулов от тима на Гигант (Съединение), който се състезава в Югоизточната “В” група. Янкулов вече тренира с “жълто-сините0”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker