бетано най-добър сайт за слот игри
МарицаФутбол

Марица стартира лятната си подготовка с група от 23-ама футболисти

С група от 23-ма футболисти представителния тим на „Марица“ стартира предсезонната си подготовка. Първото занимание се проведе в петък, от 10 часа, на стадион „Марица“.

Две нови попълнения започнаха тренировки с тима воден от старши-треньора Николай Димитров. Това са 19-годишният Стефан Попов, който идва от „Ботев“, както и 20-годишният Дъглас Иваноф, който е роден в Генк, Белгия, но е с български корени. Той идва от белгийския „Кортрейк“, където е играл през последните два сезона.

В понеделник към тима ще се присъедини и третият нов футболист в редиците на „жълто-сините“ Радослав Апостолов, който играеше през изминалия сезон за „Етър“. Двама юноши на „Марица“ също бяха привлечени в състава. Това са Васил Янин (набор 2003) и Сали Садъков (набор 2005), които ще се подготвят наравно с останалите футболисти. Те са част от отбора при юношите старша възраст с треньор Красимир Иванов. Очаква се в началото на следващата седмица към състава да се присъедини още един футболист.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

До този момент футболистите тренираха самостоятелно по индивидуални програми, подготвени от треньорския щаб, поради което се намират в добра спортна форма. Първата проверка за състава воден от треньора Николай Димитров е на 11 юни (събота) срещу съгражданите от “Локомотив”. Срещата ще се проведе на стадион “Марица” от 11 часа.

Отборът ще тренира двуразово в Пловдив до 19 юни, когато заминава на подготвителен лагер в Словения. Там тимът ще изиграе пет или шест контролни срещи с европейски отбори. След завръщането си в България на 6 юли “Марица” ще продължи своята подготовка в Пловдив до започването на шампионата във Втора лига.

Новите попълнения:

СТЕФАН ПОПОВ – роден е в Пловдив на 6 август 2002 година. Попов играе като халф и е юноша на UE Cornellà (Барселона, Испания) от 2015 до 2017. От 2017 до 2018 е играч на UE Sants (Барселона, Испания). През 2018 се завръща в България и става част от отбора на „Ботев“. През последния сезон той игра за дублиращия тим на „канарчетата“.

ДЪГЛАС ИВАНОФ – роден е в Генк, Белгия на 5 февруари 2002. Играе като атакуващ полузащитник. Юноша е на „Генк“, след което играе за юношеските и младежки формации на френския „Лил“ и белгийския „Гент“. През последните два сезона е играл за „Кортрейк“ (Белгия).

РАДОСЛАВ АПОСТОЛОВ – полузащитникът е роден на 6 юни 1997 година в Пловдив. Юноша е на „Ботев“ и има няколко периода, в които се е състезавал за родния си тим. Играл е още за „Левски“ (Карлово), „Несебър“, „Нефтохимик“, „Берое“ и „Етър“. Бил е юношески национал до 19 години.

bet365
Групата на „Марица“ за първа тренировка:

Петър Начев, Борислав Дончев, Димитър Аврамов, Георги Иванов, Йордан Пейчинов, Мартин Лазов, Васил Янин, Веселин Марчев, Симеон Вешев, Илиян Йорданов, Милен Танчев, Христиан Димитров, Мартин Газиев, Станислав Маламов, Теодор Фърков, Айкут Янъков, Сали Садъков, Стефан Попов, Дъглас Иваноф, Мариян Тонев, Валери Домовчийски, Петър Атанасов, Станимир Димитров

От днешното занимание отсъстваха вратарите Илия Николов и Виктор Петков, новото попълнение Радослав Апостолов – по лични причини, както и Сами Мехмедов – поради ангажименти с младежкия национален тим.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker