бетано най-добър сайт за слот игри
ВолейболМарица - жениСъбития

Марица срещу Левски за първата Суперкупа на България!

За първи път в историята ще се проведе мач за Суперкупата на България по волейбол при жените, обявиха от Българска федерация волейбол. Срещата ще се състои на 2 ноември, понеделник, от 18:00ч. в новата з.”Иван Вазов” в гр.Стара Загора, а в спор за трофея един срещу друг ще се изправят шампионът на България и носителят на националната купа Марица (Пловдив) и подгласникът на Жълтите и в двете състезания – Левски (София).

€10 залог, €30 бонус от Betfair. Възползвай се от Cashout бутон, с който да си гарантираш печалбите, а също да намалиш и загубите. Плюс още много бонуси всяка седмица след като се регистрираш.

“Чудесно е, че най-после ще се изиграе такъв мач за Суперкупата на страната – така, както е в повечето страни с развит волейбол по света,” коментира новината пресаташето на Марица Николай Марков. “Идеята се спряга още от 2009 година, когато аз бях пресаташе на федерацията.  Дори бях разработил проект за един истински волейболен празник, при който в един ден и в една и съща зала да бъдат определени носителите на Суперкупата и при жените, и при мъжете, но той така и не бе осъществен. После, през 2012 година, когато Марица спечели за първи път Купа България, обсъждахме с мениджъра Борис Халачев идеята да поканим шампионките от ЦСКА (София) за такъв двубой, но отново не се стигна до реализация.  Но по-добре късно, отколкото никога.  Радвам се, че Суперкупата на България във волейбола най-после е факт, а още повече се радвам, че това се случва именно в годината, когато Марица постигна историческия си златен дубъл и сега получава възможност да добави към него и още един трофей.”

С двубоя за Суперкупата на България в Стара Загора ще се даде старт на новия вътрешен сезон при жените. Първият кръг на Национална волейболна лига, която вече носи името Демакс+ и в която тази година ще участват 9 отбора – Марица, Левски, ЦСКА, Казанлък (Казанлък), Славия (София), Раковски (Димитровград), Бургас 2007 (Бургас), Шумен 09 (Шумен) и Спартак (Варна), ще се бъде на 6 и 7 ноември.

Източник: volleymaritza.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker