бетано най-добър сайт за слот игри
ВолейболМарица - жени

Марица разби Славия и ще играе с ЦСКА на полуфиналите утре за Купата

Марица (Пловдив) спечели убедително Група А в женския турнир за Купа България.  53 минути бяха достатъчни на Жълтите да разгромят Славия-СУ (София) в решаващия мач за първото място.

Пред около 70 зрители в столичната зала Христо Ботев волейболистките на Иван Петков се наложиха над Белите с категоричното 3:0 (25:13, 25:16, 25:5), като единственото ново попълнения в пловдивския отбор през този сезон – центърът Мария Данчева, блесна с 6 аса и 4 точкови блокади и спокойно може да бъде определена като MVP на мача.

Пловдивчанки ще се изправят утре срещу шампионките и настоящите носителки на купата от ЦСКА-Демакс (София), а Белите ще премерят с Левски.

В мача между Марица и Славия не се получи абсолютно никаква интрига.  Пловдивчанки поведоха с 5:0 точки още от самото начало и дадоха да се разбере, че са взели мача абсолютно на сериозно и не смятат да се бавят много с победата.  Именно в първия гейм Данчева даде най-сериозния си принос, като заби 4 аса, а с блокада оформи крайното 25:13.  Във втората част капитанката на Славия Стефани Стефанова показа резултатна игра, но това стигна само за по-почетното 16:25 срещу пловдивчанки.

Отново блокадата на Данчева бе отговорна за последната точка в гейма.  В третия гейм на терена имаше само един отбор и това си пролича в крайния резултат – 25:5, като и петте точки на Белите дойдоха от непредизвикани грешки на противника.  Към края на гейма Иван Петков си позволи да предприеме няколко смени и една от тях – националката Силвана Чаушева, отбеляза последната точка в мача.

Топреализатор на срещата стана Диана Малинова с 12 точки за Марица.  Мария Данчева добави 11.  Най-резултатна за Славия бе Стефани Стефанова с 8 точки.

bgvolleyball.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker