МарицаФутбол

Марица подписа нов договор за партньорство

ПФК Марица подписа нов договор за партньорство с WINBET. Срокът за който е сключено споразумението е за две години и е с по-добри параметри за пловдивчани.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:
ПФК „Марица“ 1921 Пловдив и WINBET подписаха нов договор за партньорство. Той е за две години и е с по-добри условия за клуба, който ще получи по-голяма подкрепа от водещата бетинг компания. Партньорството между двете страни започна през 2021 година в навечерието на 100 годишнината на родния клуб на Христо Стоичков.
Girl in a jacket
WINBET продължава последователната си политика за подкрепа на българския спорт, а новият договор е закономерно продължение на успешното сътрудничество между компанията и клуба през последната година.
“Ние от ПФК “Марица” Пловдив сме изключително благодарни на основния партньор на клуба – WINBET.
Подписването на новия договор, с много по-добри условия, дава по-голяма сигурност и спокойствие на всички в клуба. Благодарение на него ще продължим да се развиваме и да постигаме по-високи спортни постижения.
Ние от ПФК “Марица” ще продължим да сбъдваме мечти, благодарение на партньорите ни от Winbet”, коментира членът на УС на клуба Христо Христов.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker