„А“ ОФГМарицаФутбол

Марица удари Секирово и спря черна серия

В отложен мач от 17 кръг в “А” ОФГ игран днес “Марица” победи тима на “Секирово” с 1:0. Леско Комитов донесе победата за “жълто-сините” с гол в средата на втората част. След едно излизане на вратарят на гостите, Комитов с удар почти от центъра на терена успя да отбележи ефектен гол. Отборът на “Марица” беше по настоятелен и търсеше победата в този мач. Две греди и куп пропуски отново напомниха за старата слабост на маричани в завършващата фаза.

Мачът ще се запомни и с навлизането на терена на изпълнителния директор на “Марица” Петър Курдов. Бесен от решението на страничния рефер, който не вдигна флага си за да маркира засада при една атака на гостите, Курдов поиска сметка за действията на рефера. Иначе, при така създалата се ситуация, останалия сам срещу вратаря на “Марица” футболист на “Секирово” изобщо не успя да нанесе удар. В края на срещата гостите имаха шанс да изравнят резултата, но лековато го пропуснаха. Така “Марица” постигна ценна победа, нещо което не се бе случвало от началото на месец март.

“Жълто-сините” остават на втора позиция във временото класиране с 38 точки, пред “Борислав” (Първомай) и “Кричим” с по 32 и “Момино” с 30 точки. Водач е “Спортист” (Г.Чардак) с 43 точки. На 12-и и 13-и април (събота и неделя) ще се изиграят мачовете от 22-ри кръг в “А” ОФГ. В този кръг по програма тимът на “Марица” почива заради отказването на “Сокол” (Пъдарско) в средата на есенния полусезон. На 19 април от 17 часа “Марица” приема коравия тим на “Атлетик” (Куклен) в мач от 23 кръг.

Фейсбук страница на Марица

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker