бетано най-добър сайт за слот игри
ВолейболМарица - жени

Марица и Левски откриват сезона в Националната волейболна лига днес

Дойде денят, в който се открива новият сезон в Националната волейболна лига.

Днес първи на терена да открият шампионата ще излязат носителките на Купа България 2016 от Левски (София) и първенецът на страната Марица (Пловдив).

Отборът на Марица е с доста солидна селекция, като причината е ясна – добро представяне в евротурнирите. Софийският клуб пък бе напуснат от основни свои състезателки – Нася Димитрова, Мирослава Паскова, Ваня Върбанова, Вероника Бежандолска.

Старши треньорът на Левски Радослав Бакърджиев обяви, че тимът му през този сезон ще е съставен предимно от млади волейболистки, които досега играеха при девойките.

Разлика имаше и в подготовката на двата отбора. Марица заложи на контроли в силни международни турнири, докато Левски взе участие в приятелския турнир Багира 2016 в Казанлък, където загуби последователно от Славия (София) с 0:3, от Казанлък Волей (Казанлък) с 1:3 и от ЦСКА (София) с 0:3.

Все пак се очаква интересен и здрав мач, заради голямата конкуренция между двата отбора.

“През тази година ще ни е доста трудно. Момичетата, с които разполагаме, са млади и перспективни, но в момента сме с изцяло нов състав, върху който ще паднат големи очаквания и отговорности. Ние обаче ще излизаме във всеки мач за победа,” заяви Радо Бакърджиев преди началото на шампионата.

В останалите срещи от първия кръг, днес Казанлък посреща Раковски (Димитровград), утре е софийският сблъсък между ЦСКА и Славия, а в неделя ЙЕБ Шумен 05 (Шумен) гостува на Бургас 2007 (Бургас).

Мачът между Левски (София) и Марица (Пловдив) в столичната зала Люлин (бившата Сиконко) днес, петък, 28 октомври, е с начален час 16:00.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker