ВолейболИз градаМарица - жениСъбития

Марица започва европейското си участие в зала “Колодрума”

След по-малко от седмица шампионът на България Марица (Пловдив) ще започне участието си в най-авторитетния европейски клубен турнир – Шампионската лига.

На 18 и 22 пловдивчанки ще се изправят срещу косовският “Дрита” (Гниляне) в първи кръг от надпреварата. Волейболистките на треньора Иван Петков гостуват в първата среща в понеделник.

“За нас е чест да участваме в Шампионската лига. До момента, в актуалния формат на турнира, не е имало български представител, а дори и да е имало в предишни варианти на надпреварата, то е било преди много години.

Във втори кръг ни очаква световният клубен шампион, разбира се, ако всичко мине нормално срещу косовския Дрита преди това.

Положителното е, че при отпадане от Шампионската лига, регламентът предвижда продължаване за Купата на ЦЕВ, а ние искаме да изиграем максимален брой мачове в евротурнирите”, каза мениджърът на тима Борис Халачев на днешната пресконференция в Пресклуб “България” в София.

На 22 октомври “Марица” ще домакинства на “Дрита” в пловдивската зала “Колодрума”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker