МарицаФутбол

Марица загря с Вихър преди мача за Купата

Отборът на “Марица” спечели с класическото 3:0 срещу гостуващия “Вихър” (Белозем), като това бе първи домакински мач за “жълто-сините” в тазгодишния шампионат.

С два гола преди почивката на Денис Хасан и Елмаз Сюлейман и един през второто полувреме на влезлия като смяна в игра Александър Ангелов маричани си осигуриха победата. Ангелов е ново име в редиците на “Марица”. “Жълто-сините” доминираха през целия мач, като изпуснаха още една дузина голов и по ожения.Гостите рядко поглеждаха към вратата на Димитър Георгиев и логично не успяха да се отчетат с гол.Виделен Сердарски доказа, че е в много добра форма и взе участие в почти всичко по-интересно пред вратата на белоземци до смяната си. През второто полувреме някои играчи бяха заменени за да запазят сили за предстоящия мач в сряда от турнира за “Купата на България” срещу силния тим на “Созопол”, който е водач в класирането на Югоизточна “В” група.Срещата е в сряда, от 17 часа, на стадион “Марица”, а победителят се класир а за 1/16 финалите в турнира, където ще срещне новака в “Б” група “Академик” (Свищов). “А” ОФГ, резултати от вчера: Марица (Пловдив) – Вихър(Белозем)3:0,Борислав (Първомай) – Спортист (Г.Чардак)0:1,Сокол (Марково) – Калояново 3:0, Металик (Сопот) – Марица (Маноле)5:0, Вихър (Строево) – Момино 3:2 Фейсбук страницата на “Марица” Пловдив.

Фейсбук страницата на “Марица” Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker