ВолейболМарица - жени

Марица взе националка

Марица Пловдив привлече шесто ново попълнение за предстоящия сезон, съобщиха от пловдивския клуб. Става дума за българската националка Мирослава Паскова, която идва от столичния Левски. Мира ще бъде преотстъпена от “сините” на “жълто-сините”, за да подсили първенеца на България за груповата фаза на Шампионската лига. Волейболистката ще бъде част от пловдивския тим и за срещите от Националната волейболна лига.

22-годишната посрещачка е родена в Чирпан. По-голямата част от кариерата и до момента преминава в Левски, с който спечели шампионската титла през 2014 година и два пъти Купа България – през 2014 и 2016 година. През сезон 2016-2017 Паскова игра и за Девелопрес СкайРес (Жешув), с който стигна до бронзовите медали от силното първенство на Полша.

С националния отбор на България до 23 години Паскова е бронзова медалистика от Световното първенство през 2017 година.

Очаква се Мира да проведе първа тренировка с новия си отбор утре, четвъртък, когато към тима ще се присъединят и другите две български националки на Марица – Нася Димитрова и Жана Тодорова. Трите взеха участие в Световното първенство по волейбол за жени в Япония.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker