бетано най-добър сайт за слот игри
ВолейболМарица - жениСъбития

Марица вече на крачка от финала в НВЛ

Марица (Пловдив) вече е само на една победа от финалния плейоф за шампионската титла в женската Национална волейболна лига. Победният ход на настоящите шампионки от началото на редовния сезон в първенството продължи и в първия полуфинален сблъсък с Берое (Стара Загора). Жълто-сините надвиха своите гостенки от Града на липите с 3:0 (25:19, 25:16, 25:16)* след 71 минути игра пред над 200 зрители в зала Пловдивски университет и поведоха в серията с 1:0 победи.

Въпреки че старши-треньорът Иван Петков бе видимо недоволен от играта на своите състезателки през първия гейм, все пак тя бе по-прецизна от тази на гостенките. С помощта и на три аса и три точкови блокади Марица наложи превес за крайното 25:19. Ситуацията на терена бе подобна и във втория гейм. Пловдивчанки поддържаха предимство в резултата и благодарение най-вече на отличната игра на блокадата, особено в заключителните моменти от гейма, стигнаха до категоричното 25:16. В третия гейм Марица се развихри и в атака, откъсвайки се далеч напред в резултата малко след първото техническо прекъсване. Перфектно насочен сервис на Лора Китипова намери празното място в полето на Берое за последната точка, затворила мача при още едно 25:16 за домакините.

Топреализатори на мача станаха четворката на Марица Десислава Николова и диагоналът на Берое Веселина Григорова с по 13 точки.

Вторият мач от полуфиналната серия, в която се играе до две победи от максимум три срещи е този петък, 16 март, от 18:00 б.в. в старозагорската зала Иван Вазов.

Източник: volleymaritza.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker