Ботев ПловдивФутбол

Марио Кирев обясни защо удари детето в Коматево

Вратарят на Славия Марио Кирев се превърна в главно действащо лице на двубоя между Ботев (Пловдив) и “белите” в Коматево. Той първо направи дузпа, а след това влезе в конфликт с едно от децата, подаващи топката, заради което бе изгонен от рефера Стефан Апостолов.

“Какво се случи? Просто детето, което връща топките, се подигра с мен, това стана. Поради тази причина и аз реагирах по този начин и го ударих, след като ми я подаде. През цялото време се правеше, че ще ми я хвърли, а в този момент губехме в резултата с 1:3 и бързах да подновя играта. Казах му – “малък, дай топката”, а той три пъти се направи, че ще ми я даде и не го направи.

Това ме изнерви и на третия път, след като ми я подаде, го ударих с нея. Ясно е, че беше грешка това, което сторих. Изпуснах си нервите, а не трябваше да го правя. Но не знам какво да кажа и за възпитанието на децата. За мен не е нормално това, което правят тези момчета”, каза Кирев пред “Тема Спорт”.

“Смятам, че съм горе-долу професионалист и ще успея да го преодолея този момент. Ще спомена, че ситуацията с детето не е първата, която ми се случва. Мисля, че преди време на “Герена” падахме с 0:2, а едно малко дете ме напсува на майка. Тогава пак му исках топката, а то седеше и не ми я даваше. В онази ситуация пак се нервирах и ритнах едно от рекламните пана и то се уплаши и ми я даде, но съдията нищо не каза. Така че може би възпитанието на самите деца и юноши не е добро. Аз съм израснал в малко по-различно време, а и съм от село и още по-различни са възпитанието и манталитетът ми. Смятам, че децата на село се възпитават по друг начин”, заяви още вратарят на Славия.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker