Ботев ПловдивФутбол

Марин Бакалов: Очаквам Ботев да продължи

Славният футболист и бивш треньор на Ботев (Пд) Марин Бакалов сподели, че пред тима се открива отлична възможност да се класира за третия квалификационен кръг в Лига Европа.

“Желанието и очакванията ми са Ботев да продължи. Резултатът е стратегически добър. Отборът има уникален шанс да се класира за следващата фаза, която е доста по-престижна. Но до мачовете с Маритимо има още време. Отборът трябва да си свърши работата в Бургас. Всички са си направили сметката”, сподели Бакалов за Тема спорт.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

“Предполагам, че треньорският щаб е взел под внимание загубата от Пирин на старта на шампионата. Тя е по-скоро плод на отпускане. Едва ли може да става дума за подценяване. Отборът трябва да има постоянство. Мачовете в Европа са различни от тези за първенството. С общи усилия Бейтар може да бъде преодолян”.

“Не мога да кажа как ще подходи Ботев. Би трябвало да се търси гол”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker