ЛокомотивФутбол

Марешки се крие от шеф на „Лаута“

Босът бави проекта на „Бесика“, иска кметът да ръководи строежа, твърди „Меридиан Мач“.

Бизнесменът Веселин Марешки отказа среща с изпълнителният директор на Локо Пд Диан Станев относно изграждането на трибуна „Бесика“. Варненецът обеща на феновете да отпусне 1 милион лева за сектора на най-екзалтираните привърженици, но все още строежът се бави. Шефът на „смърфовете“ дори е пътувал до Варна, но Марешки не го е допуснал до разговор. Бившият благодетел на „черно-белите“ иска „Бесика“ да се изгради чрез общинска поръчка и парите, които се отпуснат, да бъдат ръководени от кметството в Пловдив. Така ще трябва да бъде избран и изпълнител чрез конкурс, което ще забави изпълнението с няколко месеца.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

5 Коментара

  1. Марешки иска да прецака общината. Те да построят трибуната, а после ще има да вземат от него.

    1. не е така ,просто марешки иска да е сигурен ,че няма да го прецакат,защото когато преведе парите но общината тя трябва да обяви конкурс и тогава всичко ще е ясно

  2. И какво правим сега? Следващия полусезон идват Левски ЦСКА и Ботев… Ще се трепем взаимно за билети ли, или ще си гледаме мачовете вкъщи?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker