Локомотив ПловдивФутбол

Марешки пред BTV: Коко да ми върне 1 милион и ще построя трибуната

Веселин Марешки заяви, че няма да построи Трибуна Бесика с нови пари. Той иска един милион от парите, които са отишли за стари задължения и с тези пари ще бъде построена трибуната.

“Дал съм около 3 милиона лева, от тези пари няма да взема нито един лев, който е даден за издръжката на отбора. Само че, аз съм поел ангажимент да издържам Локо, а не Коко. 1 милион лева отидоха в стари задължения. Ако беше издръжката на Локомотив Пловдив щях да продължа, но не мога да издържам Галя и Коко. Всички пари мога да си поискам, но няма да направя това. Дори тези, които съм дал за издръжка на Коко Динев на старите му задължения ако аз си ги взема от там ще ги вложа в строежа на трибуната. Но няма да правя трибуна, да издържам Коко Динев и клуба. Аз с Коко Динев няма какво да коментирам. Започнах процедура да си търся парите от фирмата на Коко Динев. Или ще си взема парите, или феновете ще разберат, че парите за трибуната са отишли за старите задължения”.

ВИЖТЕ ТУК ИЗКАЗВАНЕТО НА МАРЕШКИ ОТ 15:30 мин.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker