Букмейкърски новини и казино бонуси

Майстер Стоичков с оферта за ЕВРО 2024

Какво е голям футболен форум без Христо Стоичков?! Е, Камата е на линия за ЕВРО 2024 с Майстер Оферта.

Най-успешният български футболист влиза на терена макар и виртуално на помощ на потребителите на сайта WINBET.

Офертата Майстер е посветена на Евро 2024 и ще е активна за игра “на живо”. Всеки участник в сайта, който е направил залог за своя фаворит ще получи подарък от Христо Стоичков: Безплатен залог или Завъртания.

КЪМ ОФЕРТАТА ➡️

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

За да се използва офертата, то трябва всеки клиент трябва да отговаря на правилата и условията на сайта. Ето и най-важните от тях:

  • Само за регистрирани потребители
  • Важи за срещи от ЕВРО 2024
  • Зачитат се само единични залози с минимален коеф. 1.30 със стойност поне 20 лв.

* Размерът на наградата се определя от организатора на кампанията. Пълните условия на офертата може да намерите в сайта на организатора.

Любопитното относно промото е, че независимо дали залогът успешен или губещ – и в двата случая, след уреждане на залога, Христо Стоичков ще предостави допълнителни възможности за забавление на потребителите на сайта.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посоченaта в статията информация е с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker