Ботев ПловдивФутбол

Любо увърта за Рангелов и Бадема

Треньорът на Бо­тев (Пд) и нацио­налния отбор Лю­бослав Пенев отка­за да коментира евентуалните тран­сфери на Димитър Рангелов и Емил Гъргоров на „Колежа”.

Както е из­вестно, имената на двамата национали се спрягат усилено за нови попълне­ния на Ботев. Любо все пак обяви, че отборът ще бъде подсилен от нови попълнения. На въпрос на bTV да­ли Гъргоров и Рангелов са сред вариантите за трансфер в Ботев, Пенев отговори: „Дали попадат или не в плановете ми, от мен никакви имена не са излиза­ли. Когато има ре­ален интерес към някого и го искам в състава си, ще из­ляза и ще го кажа.”

Любо похвали отбора за играта в последната контро­ла на австрийска земя. В нея „канар­четата” отнесоха с 3:0 коравия тим на елитния Адмира Вакер. Головете за Ботев вкараха Иван Цветков, Алесандру Куртян и Цветелин Чунчуков, като всичките попадения паднаха след почивката.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker